Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (2.69 secunde)
Batranul securist de pe vremea lui Nicolae Ceausescu a construit un sistem dupa chipul si asemanarea sa, pornind de la cat a putut pricepe cel mai slab stundent dintr-o promotie a Institutului de Marina Mircea cel Batran (Traian Basescu s-a clasat pe ultimul loc pe lista absolventilor din promotia sa!).
Marina Constantinoiu) Autoarea cartii este o fosta consiliera a lui Helmut Kohl si fosta membra a partidului conservator al lui Merkel Cartea "Nasa", a publicistei Gertrud Hohler, lansata pe piata germana joi, aduce cele mai puternice critici de pana acum la adresa cramponarii de putere a cancelarului german Angela Merkel.
Marina Constantinoiu) AFP pregateste cu ample comentarii vizita premierului francez la Bucuresti Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, se va afla la Bucuresti joi si vineri pentru a discuta, printre altele, despre consolidarea legaturilor economice dintre Franta si Romania, anunta France Presse intr-un amplu comentariu despre situatia din Romania, vazuta prin ochii investitorilor francezi din tara noastra.
Asa ca, in ultima saptamana, continuandu-si fataiala prin tara, organizandu-si pe seama RAAPPS si sindrofii cu fostii colegi de la Marina, Basescu a tinut-o lant cu cacealmalele politice.
In septembrie 1991, nava tip cargo Rostock, sub pavilion ucrainean a esuat la mila marina 31, in dreptul comunei Partizani.
In fapt, Nicolae Rosu si-a concediat un motorist vechi de 15 ani in aceasta meserie, si de incredere din echipajul sau, pentru a-l aduce la bord pe nepotul sau - ca sa fure impreuna - care a absolvit anul acesta cursurile Universitatii de Marina Civila din Constanta.
Potrivit comunicatului, cele patru proiecte, care vor fi evaluate din punct de vedere tehnic, economic si financiar, vizeaza Centrul Regional de Referinta pentru Urgente Critice (SMURD) Targu Mures, Portul Turistic "Marina" din Tulcea, Muzeul secolului 21 pentru turistii din Constanta si reabilitarea sitului Histria.
De asemenea, din Eforie Nord urmeaza sa fie scoase la vanzare cinci unitati, respectiv Vila Marina, restaurant Dunarea, Vila sincai, laborator Pinguin si cofetaria si laboratorul Pescarus, iar din Eforie Sud, hotelurile Magura, Suceava, Orizont, Fortuna si anexa Sirena.
Atunci vor fi adjudecate trei active, toate situate in cele doua statiuni Eforie - Cofetaria "Pescarus" si laboratorul cu acelasi nume plus terenurile unitatilor de alimentatie publica, cu pret de pornire 367.161 euro, Vila (Casuta) "Marina", anexa cladirii si terenul aferent - 17.712 euro si Hotelul "Suceava", din Eforie Sud - 1 milion de euro.
Odinioara una din marile forte navale ale lumii, divizia marina a Petrom imbogateste inca o mana de afaceristi verosi, batandu-si joc de ultimele vase pe care le mai are.
Hotel Meteor din Eforie Nord - administrat de SC Marina Travel SRL Eforie Nord - prezenta abateri de la normele de igiena la camera 318, si anume:
Are o clima marina cu veri foarte fierbinti, unde temperatura medie de 20°C se mentine uneori pana la mijlocul lunii septembrie.
La discutiile de la Mangalia participa reprezentanti ai primariei din localitate, condusi de directorul Serviciului Public Social, Ionut Vaida, ai Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", ai Prefecturii Constanta, Garzii de Mediu, Autoritatii de Sanatate Publica, ANT, precum si de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" Constanta.
Interdictia pentru tot cursul anului se aplica si la pescuitul in zonele protejate Sahalin Zatoane si Rezervatia Marina 2 Mai-Vama Veche, precum si la pescuitul lostritei, pastravului de mare si al mihaltului.
Din nefericire, la Gura Portitei, precum si in alte zone ale litoralului romanesc aceste amenajari care sa permita proprietarilor de ambarcatiuni sa faca alimentarea, intretinerea si iernatul acestor mici nave de agrement lipsesc cu desavarsire, in timp ce marina privata de la Eforie care dispune de cca.
Numai ca o astfel de vopsea este deosebit de daunatoare pentru flora si fauna marina, astfel ca la nivel mondial s-a decis interzicerea folosirii respectivei vopseli.
Comisia Europeana a raspuns unei solicitari adresate de Ucraina pentru acordare de ajutor, prin intermediul Centrului de Monitorizare si Informare - responsabil cu protectia civila si actiuni in caz de poluare marina.
Totodata, au fost declarate zone cu regim de protectie integrala pentru resursele acvatice vii din Marea Neagra zona Sacalin Zatoane si Rezervatia Marina 2 Mai - Vama Veche.
Startul regatei se va da in Portul Turistic Mangalia pe 30 mai a.c., regata putand fi urmarita in zilele de 30 si 31 mai si la Balchik pe ecrane LCD amplasate in Yacht Marina Balchik.
Conducerea CN Administratia Canalelor Navigabile a participat, ieri, la deschiderea oficiala a Conferintei Internationale "Management and Sustainable Marine Development" (Management si Dezvoltare Marina), o manifestare stiintifica, dupa cum a aratat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN ACN.
google-analytics.com